Voorzieningen & Faciliteiten

Ons domein biedt meer aan dan louter vakantiehuizen. Op en rond het terrein vindt u alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke vakantie op maat.

Voorzieningen

Ontdek hieronder alles wat het domein en omstreken te bieden heeft.

Table d'hôtes

De regio staat bekend voor zijn heerlijke streekproducten die wij graag met u delen. Schuif gezellig aan bij ons aan tafel voor een heerlijke maaltijd en een leuk gesprek. Wij werken enkel met lokale en verse producten en ook de heerlijke wijn van de streek ontbreekt niet. 

Op verzoek voorzien wij ook een uitgebreid heerlijk ontbijt zodat u tijdens uw verblijf aan niets anders dan genieten moet denken.

 

Prachtige groene omgeving

De eigendom bevindt zich in het midden van een groene oase van rust en uitgestrektheid. Ideaal voor lange wandelingen, uitgebreide fietstochten of iets meer avontuurlijke tochten met de moto. 

Ook ligt de eigendom dichtbij gezellige dorpjes met sfeervolle marktjes en terrasjes of zelfs dicht genoeg voor een daguitstap naar Toulouse of Bordeaux. 

Voor meer informatie over de regio kan u terecht op volgende site www.tourisme-tarnetgaronne.fr. 

 

Groot zwembad met uitzicht op het meer

Geniet van ons groot zwembad met uitzicht op het meer van Saint Beauzeil. Het meer ligt eveneens op wandelafstand van de eigendom.

De eigendom biedt verder genoeg verborgen plekjes aan om rustig te ontspannen. Voor de speelvolgels onder ons hebben wij eveneens een trampoline, tafeltennis of zelfs een pijl en boog spel. Een zoektocht naar de grot of de verborgen ruïne mag ook niet ontbreken. 

Wat ons nog meer uniek maakt:

Verborgen parels van het domein om zelf te ontdekken

Vermaak voor jong en oud

Onze eigen wijngaard en de befaamde wijnkelder

Wifi-verbinding voor al uw online behoeften

Ruime parking

Ook uw huisdieren zijn welkom

Plan een onvergetelijke ervaring in la douce France vandaag!​

Wij helpen u graag bij het organiseren van uw droomvakantie

Boek nu

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.